FrederickVI Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdravím. Narazil jsem na tento koberec: Ale nevím kde ho sehnat. Opravdu by se mi doma vyjímal a s láskou bych o opečovával :D Děkuji za případnou odpověď nebo přímo obchod (i v zahraničí) kde lze zakoupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 nemyslim si, ze bys ho nekde sehnal, to by ti mohl prodat maximalne treba nejakej vyrobce, kterej to tam mel, treba datart nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 A co přímo od Mrkvosoftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zkus to a napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím.
Narazil jsem na tento koberec:
Ale nevím kde ho sehnat. Opravdu by se mi doma vyjímal a s láskou bych o opečovával :D
Děkuji za případnou odpověď nebo přímo obchod (i v zahraničí) kde lze zakoupit ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.