Code Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ahoj udelal jsem na ipodu touch 4g 8gb jailbreak vse nainstaloval stahl appsync 4.1 a mam v pc i nejake hry ale nevim jak je dat do ipodu skousel jsem to v itunes a neslo mi to? nevite nekdo jak je tam mam dat thanks nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sugmar Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ja na ty hry co mam treba na plose normalne kliknu mysi dvakrat a pak se mi objevi v itunes a tam to jeste zaskrtnu tu hru a dam sync a mam v ji ipodu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jo nevím.kde vidíš problém,jakou chybu ti itunes vyhodi?jaký máš iOS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jo uz mi to de a este bych se chtel zeptat jak odstranit pisnicky z ipodu a ibooks se davaj soubory pdf ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ne do ebook pouze epub, plánuje se ale i pdf. Odstranit písničky musíš přes itunes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no v itunes klikni na záložku books a tam zkopíruj PDFka a v itunes v záložce ipod klikni na hoře na záložku music,pak dej manual manage(nebo tak něco),a pak je můžeš označit,odznačit,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 diky uz je vsechno poreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Code
ahoj udelal jsem na ipodu touch 4g 8gb jailbreak vse nainstaloval stahl appsync 4.1 a mam v pc i nejake hry ale nevim jak je dat do ipodu skousel jsem to v itunes a neslo mi to? nevite nekdo jak je tam mam dat thanks nemine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.