Riddick113 Odesláno Listopad 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2017 Ahoj nevite proc neni ps4 verze hry v cz? Vsude uvadi ze ji obsahuje ale kamarad koupil dnes diskovou verzi a jen anglictina.ja jsem dnes stahl z ps store a to same.Neni tam moznost vyber zadne reci a uz vubec cestina.Poradi nekdo ? Na infolinku se neni mozne dovolat /EA/ Prosel jsem uz asi deset obchodu a vsude uvadi ze cz ma ve forme textu a titulku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2017 Protoze tam CZ neni. Na konzolistovi to na foru probirali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick113 Odesláno Listopad 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2017 Uz jsem se to taky docetl .zrusili to tri dny pred vydanim. Tohle snad ani neni mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 Tím pádem můžeš odstoupit pro rozpor s kupní smlouvou s vrátí ti peníze.Udělej si printscreen tam kde jsi to kupoval, ze v době nákupu byla čeština deklarována...Oni si to příště rozmysli kvůli úspoře par tisícovek rušit překlad :/)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.