neojames Odesláno Listopad 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2017 Zdravim ma nekdo podobny problem s titulky? nastavil jsem kodovani na 1250 ale stejne blbnou hacky dekuji za odpoved Sent from my iPhone using Tapatalk okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 Vyzkoušej všechny druhy kodovani.Taky jsem se v tom vrtal a nakonec našel [emoji16]Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neojames Odesláno Listopad 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 no tesnul jsem ty klasicke ale vsechny ne neda se tam nejak nastavit aby si to vzalo titulky rovnou? Nechce se mi je porad vybirat i kdyz chapu ze je to betaSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Listopad 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2017 Kodovaní zustane nastavene trvale.Jen vyber titulku se pokazde nastavuje.Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neojames
Zdravim ma nekdo podobny problem s titulky? nastavil jsem kodovani na 1250 ale stejne blbnou hacky dekuji za odpoved
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.