Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak dostat ven fotky z xbox kinect ?

djlukasek

Recommended Posts

Synek dostal na vánoce xbox kinect, je to moc fajn a je nadšený. Většinou po každé hře to na závěr ukáže sérii jeho fotek ve skvělých hracích pozicích. Zajímalo by mě jakým způsobem ty fotky z toho xboxu dostat ven do počítače nebo na jiný hd. Poradí někdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...
co kdyby si použil USB flešku a hodil to na ni ... už od Daschbordu 9199 to xbox podporuje a podle mě by to nebyl problém jen se obávám kvality fotografii protože kinect má max rozlišení kamer 600x400

Omlouvam se že otravuju ale ja ty fotky nemůžu dat do pc. At jsem zkousel jak jsem zkoušel proste mi to nejde. Jak se to prosim Vás dělá přes tu flešku nebo je nejakej jinej navod? Předem díky :)

Odkaz ke komentáři

Třeba z Kinect Adventures se musí přímo z prostředí hry nahrát na internet a poté stáhnout do PC z webové stránky.

Adresu si nepamatuju, ale napíše se tam po uploadu fotek :)

Je to ale strašnej voser, protože se musí každá fotka nahrát zvlášť, což v kombinaci s Kinect ovládáním může trvat pěknejch pár minut..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu