governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jak se ukládájí rozehrané hry? Je to u každé hry stejné nebo to má každá hra jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ako ktora...niekde je iba autosave/checkpoints, inde si aj sam mozes ulozit - v menu hry Save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no nejde mě ukládat žádná hra fakt už mevím co stím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ake hry? Pozrel si potom aj do Load v menu hry, ked si chcel pokracovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jak "nejde ukládat"? co tím myslíš? Co máš za XBOX? Má vůbec integrovanou paměť/HDD/memory kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 To som sa chcel este aj ja spytat, ci ma vobec aj nieco na ukladanie :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no mám tu přídavnou kartu 250MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 když chci ukládat hru tak je to ve hře nebo musím do menu Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 A mas ju zaplnenu alebo? Mas ju aj zastrcenu v konzole? sorry :D Inak od DB 9199 mozes vyuzivat aj USB kluce, ext. HDD na savy, instalaciu hier, dema atd. http://support.microsoft.com/kb/981974/cs EDIT: ake hry si hral bez ukladania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mám ji v tom slotu A a je prázdná - xbox jsem dostal včera takže se v tom neviznam. Mám třeba hru GPR3 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 hrát něco bez možnosti uložení pozic je docela nuda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zastrč tam tu kartu, příp. zkus jiný slot... pak dej v "console settings" položku "memory" a podívej se, jestli jí vůbec XBOX našel a zda je dostatek volného místa... JInak hry se ukládájí až přímo ve hře... Když hru spustíš, tak se tě téměř každá hra hned zeptá na zvolení paměťové jednotky... Pokud jsi toto neudělal neob jsi to nějak divně odkliknul, hra se ti pak ukládat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
jak se ukládájí rozehrané hry? Je to u každé hry stejné nebo to má každá hra jiné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.