moral3z Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravím, mám ipod clickwheel 40GB, kdyz ho zapn najede logo apple a pak uz jen slozka s vykricnikem, kdyz ho pripojim do pc najede na ipodu cerna obrazovka a nic....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zkus restoore,dneska už ti malkdo poradí z dnešní generace,protože si ten ipod skoro nikdo nepamatuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moral3z Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Prave, ze ani to restore asi nepude.... itunes mi ho vubec nedekuje... a kdyz jo, tak to napise, ze je potreba zformatovat....tak dam jako, ze jo a pak to napise chybu, ze to nejde...takze asi zkusim opravu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 a to má v sobě jako klasicky HDD?asi jo,pokud jo,tak je možne,že se ti tam nějaky disk poškrabal,nebo ta jehlic se zlamala,takže kdyžtak vyměnit HDD anebo to prodat na Aukru jako starožitnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moral3z Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Náhodou to je vostřák :-D...hlavně má velkou pamět...pro mě....a má HDD..asi bude problém tam..zkusim to dát do servisu, jestli mě nevysmějou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 http://www.apple.com/support/ipod/five_rs/wheel/# tady je rádce s problémy pro tvůj ipod,pokud umíš anglicky,tak vyzkoušej všechny rady a když nepmůže,tak si zjisti co máš za HDD uvnitř a kup na aukru nějaký(ale radši bych to dal do servisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moral3z Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Bohužel to jsem víceméně zkoušel všecko...Ale nejde mi to moc do hlavy....fungoval uplne normalne, pak jsem ho pripojil k itunes...nenaslo ho to... kdyz sem ho odpojil, tak tam skocila ta chyba se slozkou, dal sem reset, najel normalne a hral...pak sem ho zase pripojil k itunes...tam napsalo, ze je potreba restore, tak sem dal restore a to hodilo chybu, ze to nejde....a od ty doby sem zaseklej na ty slozce....este po novym roce zkusim u kamose v pc itunes a jinej kabel a pak to hodim do serisu, kolik řeknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moral3z
Zdravím, mám ipod clickwheel 40GB, kdyz ho zapn najede logo apple a pak uz jen slozka s vykricnikem, kdyz ho pripojim do pc najede na ipodu cerna obrazovka a nic....:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.