moral3z Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravím, mám ipod clickwheel 40GB, kdyz ho zapn najede logo apple a pak uz jen slozka s vykricnikem, kdyz ho pripojim do pc najede na ipodu cerna obrazovka a nic....:cry: Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 zkus restoore,dneska už ti malkdo poradí z dnešní generace,protože si ten ipod skoro nikdo nepamatuje Citovat
0 moral3z Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 Prave, ze ani to restore asi nepude.... itunes mi ho vubec nedekuje... a kdyz jo, tak to napise, ze je potreba zformatovat....tak dam jako, ze jo a pak to napise chybu, ze to nejde...takze asi zkusim opravu.... Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 a to má v sobě jako klasicky HDD?asi jo,pokud jo,tak je možne,že se ti tam nějaky disk poškrabal,nebo ta jehlic se zlamala,takže kdyžtak vyměnit HDD anebo to prodat na Aukru jako starožitnost Citovat
0 moral3z Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Náhodou to je vostřák :-D...hlavně má velkou pamět...pro mě....a má HDD..asi bude problém tam..zkusim to dát do servisu, jestli mě nevysmějou... Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 http://www.apple.com/support/ipod/five_rs/wheel/# tady je rádce s problémy pro tvůj ipod,pokud umíš anglicky,tak vyzkoušej všechny rady a když nepmůže,tak si zjisti co máš za HDD uvnitř a kup na aukru nějaký(ale radši bych to dal do servisu) Citovat
0 moral3z Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Bohužel to jsem víceméně zkoušel všecko...Ale nejde mi to moc do hlavy....fungoval uplne normalne, pak jsem ho pripojil k itunes...nenaslo ho to... kdyz sem ho odpojil, tak tam skocila ta chyba se slozkou, dal sem reset, najel normalne a hral...pak sem ho zase pripojil k itunes...tam napsalo, ze je potreba restore, tak sem dal restore a to hodilo chybu, ze to nejde....a od ty doby sem zaseklej na ty slozce....este po novym roce zkusim u kamose v pc itunes a jinej kabel a pak to hodim do serisu, kolik řeknou... Citovat
Otázka
moral3z
Zdravím, mám ipod clickwheel 40GB, kdyz ho zapn najede logo apple a pak uz jen slozka s vykricnikem, kdyz ho pripojim do pc najede na ipodu cerna obrazovka a nic....:cry:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.