Locker Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Jak v ps4 otevru webovou stranku? Neprisel jsem na to :-o Potrebuji pustit sos..., coz pres novejsi html5 tv browserech normalne slape, aktualni starsi tv mi to ale jeste nepodporuje a stb se mi instalovat nechce... V aplikacich na pss jsem nic pripominajiciho web browser nenasel :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Normálně v hlavnim menu kde jsi vybíráš hru jsi dáš internet browser ( ikona a www) pokud ki tam nevidis dej library, aplikace a tam ji určitě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2017 Tak v lib/app jsem to hledal jako první a asi jsem byl slepej? Zkoušel nekdo zda tam chodí i sosac? Nemám teď možnost to prubnout Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.