Fatman3310 Odesláno Listopad 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2017 Měl jsem na PS3 lvl asi 80 na GTA v a 100 milionů.Jestlize se na stejném účtu přihlásím i na PS4 ,zapnu hru a dám pan,budu to mít uložené ? Nebo to bude celé od znova? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Listopad 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2017 melo by to byt na stejnem social clubu. vzpominam si dokonce ze se mi tenkrat prevedl veskerej progres z x360 na PS4 Fatman3310 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zelvak23 Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 na multak je tam i tlacitko na prevedeni postavy z minule generace jen zadas kde jsi hral jinak singl budes muset jet znova ale to je asi jasny Fatman3310 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fatman3310
Měl jsem na PS3 lvl asi 80 na GTA v a 100 milionů.Jestlize se na stejném účtu přihlásím i na PS4 ,zapnu hru a dám pan,budu to mít uložené ? Nebo to bude celé od znova? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.