Romix Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Ma nekdo tuhle hru doma? Pry by mela byt komplet v cestine...Avsak internetove obchody uvadeji pouze anglictinu... Obepsal jsem i par obchodu, ktere hru maji v nabidce a pry cestinu neobsahuje... Zkouseli jste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Dex má na disku i storu cz titulky a pak se dá stahnout jako free dlc cz dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 A jsou titulky uvedeny i na obalu hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Prosinec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 tam nejsou uvedeny žádné titulky, ale mám vydání pro Region 2 a jsou tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 Ja ju mám aj na PS Vitu a aj tam je po česky.Odoslané z HTC 10 pomocou Tapatalku Romix reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.