D3mon3k-CZ Odesláno Prosinec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 AHoj, budu porizovat PS4pro a chtel bych se zeptat... jednoduse nerozumim tem primarnim a sekundarnim uctum... nabizi se tu hry jako sekundarni, to znamena, ze to muzu hrat za pronajem ? napriklad 350kc mesicne ? a ten nekdo mi da pristupove udaje k uctu ? a primarni je to, ze mi ten ucet s tou hrou proda ? Dekuji za jednoduchy vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neojames Odesláno Prosinec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 primar muzes hrat i na jinem uctu a sekundar je ze musis hrat na stejnem od ktereho ti poskytne uziv jm a hesloSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
D3mon3k-CZ
AHoj, budu porizovat PS4pro a chtel bych se zeptat...
jednoduse nerozumim tem primarnim a sekundarnim uctum...
nabizi se tu hry jako sekundarni, to znamena, ze to muzu hrat za pronajem ? napriklad 350kc mesicne ? a ten nekdo mi da pristupove udaje k uctu ?
a primarni je to, ze mi ten ucet s tou hrou proda ?
Dekuji za jednoduchy vysvetleni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.