KRM Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 Zdarec borci,moc o teto hre nevim.Proto bych rad pozadal o info,kde a jak objednat ci koupit.Na konzoli ma byt 12.12 pokud se neco nezmenilo,ale v obchodu neni zatim.Kazdopadne to planuji.Takze muj nick je - krm krmator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 JRC ma spustene predobjednavky, za 799kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 A digi verze neni?Prave me zarazi,ze to jeste neni v sekci "brzy vyjde" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 no, taky jsem se tomu divil, od zacatku jsem myslel ze bude jen digi a ono je to naopak. kazdopadne mam predobjednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 Nebude to spíše jen kód? přeci jenom půjde o Early Access ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 Uz to vidim,je to kod...tak pak nechapu,proc neni v obchode.Protoze to je predbezny pristup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 kde vidis ze to je kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 no na krabicce..je to napsane dole,pokud si to tedy spravne prekladam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 ajo vidis to, toho jsem si ani nevsiml tim lip, aspon to muzu nasdilet kamosoj a budu to mit za pulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 před 15 minutami, perry napsal: ajo vidis to, toho jsem si ani nevsiml tim lip, aspon to muzu nasdilet kamosoj a budu to mit za pulku Perry ty vole neříkej že je pro tebe 800 moc ty socko jedna! werty reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 Na x zone to maj jeste o pade levnejsi ;-) Tam to dokonce i pisou,ze je to kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2017 @Zavorka ale pytel, jen proc se nepodelit kdyz to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Tak hura do boje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Hrajete to uz nekdo?Tady to je spis jen samej kecal nez hrac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 tak na xbox store za 750,- premyslim,premyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 @KRM ja porad netrpelive cekam az se JRC uraci mi dodat predobjednavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Jj tu mam taky na poste nekde,tak jsem koupil na storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 To ja si pockam, prece jen 499 a 749 je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Az koupite tak dejte vedet,evidentnw to nemaj vychytane.Kolikrat pri loadingu mi zamrzne obrazovka cela bila a musim restart.Evidentne nejsem jedinej,reinstal nepomohl.Takze zatim musim restartovat hru cca jednou za 4 kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Kdyztak si me pridej: piipaTmL Snad vydaji co nejdriv nejake opravne patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 před 16 minutami, perry napsal: Kdyztak si me pridej: piipaTmL Snad vydaji co nejdriv nejake opravne patche Mam te ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Kupoval jsem za 660 na US storu a jediný co tak to nedočítání textur vyskočím z letadla a v první baráku to po chvilce naběhne jinak zatím ok za mě, případně můžete si přidat petiiik77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Prosinec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2017 tak uz taky smele hraji,sice dostavam coudy jako prase,ale to se snad zlepsi jinak jak bylo receno,v lobby lagovacka,ale jakmile pristanu z padaku tak je to cajk tag: nowyscze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2017 Ok .Ja to hraju prakticky kazdy den,tak muzeme dat squad kdyztak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2017 Taky jsem včera začal hrát, ta technická stránka nic moc, ale určitě brzo vyjdou opravné patche. Hratelnost super, jen mi přijde, že těch hráčů by tam mohlo být ještě více, protože většinou jsem se dostal do posledních 30, nebo 20 a až do té doby, než mě někdo zabil, jsem skoro nikoho ani nepotkal. Každopádně pozoroval jsem 2 typy lidí: Jedni kolem mě běhají s brokovnicí nebo kulometem a buď ani nevystřelí nebo se z metru ani jednou netrefí a druzí mi dají headshot z 50ti metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.