Ji31 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahoj, chci pořídit nějaký fotbal a nemůžu se rozhodnout. Koukal jsem na net, ale moc jsem nepochytil, v čem je mezi hrami rozdíl. Můžete mi někdo se zkušenostmi z obou her nastínit, v čem se v základních bodech liší? A je hodně velký rozdíl mezi jednotlivými ročníky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ber třeba 11 fifa 11 je arkádovka takže prostě hraješ fotbal analog běh střela B atd ale Winning je o taktice ovládáš to příkazy (pokud teda nemáš ovladač) podle mně ber fifu dobrá fyzika hratelnost i grafika se nesnaží o nic co neumí zvládnou naproti WE chtěl udělat grafiku reálnější ale nakonec to vypadá jako že by tam lítaly opice pohyby fyzika vše posraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.