satanian Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2017 Ahoj, potřebuji poradit nebo pomoct. Dostal se mi do ruky PS3 Slim CECH-2004A bez HDD. Po několika opravách které jsem na něm udělal (vyčištění od prachu, přepastování) jsem ho chtěl oživit. Dal jsem tam 160GB HDD, který jsem našel v šuplíku (disk je bez chybných sektorů a v pořádku) a chtěl naisntalovat OFW. Původní majitel na něm hrál ofiko, takže by měl být virgin co se CFW týče. Chtěl po mě FW nejméně 4.55. Stáhl jsem tedy poslední FW (4.82) a jal se ho nainstalovat. PS3 mi provedla základní část instalace (formátování disku, nakopírování OS na hdd) a restartoval se. V průběhu instalace se rozjel větrák naplno. Po restartu už nenaskočil. Černá obrazovka, zelená kontrolka, nic víc. Nechal jsem ho tak několik desítek minut a pak jsem ho vypnul. Nakonec se mi ho povedlo rozjet do takového stádia, kdy si řekne o FW nejméně 4.55. Tak mu ho dám na flashce a spustím instalaci. Provede základní instalaci, restartuje se, napíše jaká verze FW se bude instalovat a požádá o stisk PS tlačítka pro zapnutí ovladače. Po zapnutí dualshocku začne kontrolovat data updatu a během chvilky vyhodí chybu "The data is corrupted. (8002F157)" Zkoušel jsem jiný HDD, zkoušel jsem několik jiných flashdisků a zkoušel jsem všechny OFW od 4.55 do 4.81 z PSDEVWIKI (Včetně odvěření MD5) i poslední 4.82 z ofiko stránek. Po stisku kolečka se PS3 restartuje a jsem tam kde předtím. Požadavek na instalaci FW. Dokáže někdo poradit? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.