satanian Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Ahoj, potřebuji poradit nebo pomoct. Dostal se mi do ruky PS3 Slim CECH-2004A bez HDD. Po několika opravách které jsem na něm udělal (vyčištění od prachu, přepastování) jsem ho chtěl oživit. Dal jsem tam 160GB HDD, který jsem našel v šuplíku (disk je bez chybných sektorů a v pořádku) a chtěl naisntalovat OFW. Původní majitel na něm hrál ofiko, takže by měl být virgin co se CFW týče. Chtěl po mě FW nejméně 4.55. Stáhl jsem tedy poslední FW (4.82) a jal se ho nainstalovat. PS3 mi provedla základní část instalace (formátování disku, nakopírování OS na hdd) a restartoval se. V průběhu instalace se rozjel větrák naplno. Po restartu už nenaskočil. Černá obrazovka, zelená kontrolka, nic víc. Nechal jsem ho tak několik desítek minut a pak jsem ho vypnul. Nakonec se mi ho povedlo rozjet do takového stádia, kdy si řekne o FW nejméně 4.55. Tak mu ho dám na flashce a spustím instalaci. Provede základní instalaci, restartuje se, napíše jaká verze FW se bude instalovat a požádá o stisk PS tlačítka pro zapnutí ovladače. Po zapnutí dualshocku začne kontrolovat data updatu a během chvilky vyhodí chybu "The data is corrupted. (8002F157)" Zkoušel jsem jiný HDD, zkoušel jsem několik jiných flashdisků a zkoušel jsem všechny OFW od 4.55 do 4.81 z PSDEVWIKI (Včetně odvěření MD5) i poslední 4.82 z ofiko stránek. Po stisku kolečka se PS3 restartuje a jsem tam kde předtím. Požadavek na instalaci FW. Dokáže někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.