Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejde pŘipojit grafickÁ karta

vojtci

Recommended Posts

jak nejde pripojit?kdyz ji das do PCI-E slotu tak se ti neukaze?ani se nezapne monitor?koukam ze to ma patici 939 ne?tak to bude mit urcite PCI-E 16x 1.0 ....tak ti to asi nepodporuje......jo je pravda ze se rika ze 2.0 je kompatibilni na 1.0...ale kazdej kdo se v tom vrta ti rekne ze je to stejne sance 50:50 ze ti to pujde.....spravne by melo...ale uz to neni 100% jako driv...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mas jeste tu starou grafiku?pokud jo zkus ji tam dat....a doufej ze ti pujde...kamarad si ted grafikou(GTX 460) odpalil taky desku takze musel koupit novou...no a pokud ti nejde tak nevim co s tim...pochybuju ze by to vyresil novy BIOS(ten resi spis CPU )

mas uz starou desku a zrovna ti nepodporuje dobre PCI-E 16x 2.0 :/ btw kolik mas CPU?

Odkaz ke komentáři

no já jsem ted kupoval i novej procesor x2 3800+(2jadro).zakladka je zatím v pořádku stará grafika pořád funguje a bios jsem tam dal taky novej byl tam 1.0 a je tam ted 1.6 nebo tak nejak.no a ta nová grafika ma PCI16x2.1.já jsem doufal že to půjde protože hodně lidí tady na tom foru říkalo že to je to jedno jaká to je verze PCI.takže asi novou základku co??jo a jeste jsem se chtěl zeptat jestli existuje základka se soketem 939 a novějším PCI-e aby tam šla ta grafika.MOC DĚKUJI za ODPOVĚĎ

Odkaz ke komentáři

no já jsem ted kupoval i novej procesor x2 3800+(2jadro).zakladka je zatím v pořádku stará grafika pořád funguje a bios jsem tam dal taky novej byl tam 1.0 a je tam ted 1.6 nebo tak nejak.no a ta nová grafika ma PCI16x2.1.já jsem doufal že to půjde protože hodně lidí tady na tom foru říkalo že to je to jedno jaká to je verze PCI.takže asi novou základku co??jo a jeste jsem se chtěl zeptat jestli existuje základka se soketem 939 a novějším PCI-e aby tam šla ta grafika.MOC DĚKUJI za ODPOVĚĎ

NO tak to sis teda dal :D to CPU je slabe na tu grafiku takze se ti bude hodne novych her sekat kvuli CPU...i kdyz by je grafika utahla...no 2.1 uz stejne nema zpetnou kompabilitu...a jestli jo tak uz dost spatnou....no a desku sezenes....jenze tohle uz je jen o stesti...myslim ze MB s 939 nema PCI-E 16x 2.0....a na 1.0 je to o nahode....na nejaky desce by mohla jit na jiny ne..ale i tak...slabe CPU...radsi to prodej a setri na novy....939 je starej a ty CPU na nej jsou naprd(stary athlony no)....a kdyz uz o tom mluvime :D mam tu desku se socketem AM2 a v nem CPU AMD Athlon X2 4400 2.2Ghz....ma novej Bios...a sla mi tam v pohode 9800GT OC a tam PCI-E 2.0....ta dej kdyztak vedet...

Odkaz ke komentáři

A zdroj 400W máš ? Asi poslední rada naslepo , protože když ti karta nezobrazuje a nedostaneš se do BIOSu (třeba by jsi mohl něco nastavit) , tak je každá rada drahá . Vrátit kartu , nebo vyměnit za jinou . :?

A..je to tato deska ?

[url]http://console-forum.net/tema/110401-nejde-pripojit-graficka-karta?p=1008959#post1008959[/url]

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu