esmajlik Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2017 Ahoj, disk cvakal, tak jsem rozebral Xbox a disk vymenil. blahove si myslel, ze bude po problemu, ale neni. Muze se vubec menit vnitrni disk, pripadne pokud ne, jde nahradit externim?Zkousel jsem googlit a hledat zde, ale nejak se mi nedari. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 snad pomuze tohle http://gbatemp.net/threads/xbox-one-hdd-upgrade-or-repair-build-a-2tb-1tb-or-500gb-drive-that-works-on-any-xbox-one-console.475089/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 esmajlik Odesláno Prosinec 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Díky, návod pomohl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nowys Odesláno Prosinec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2017 Přidám se s chybovou hláškou,poslední týden mi při stahování her pořád instalace hlásí stopped a po restartu chyby e105 a e200,zkoušel jsem i tovarku ale děje se to pořád,nějaké nápady? Snad nebudu muset reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2017 Omrkni https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/startup-error-solution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nowys Odesláno Prosinec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2017 To jsem zkoušel,i offline aktualizaci ale když ty soubory dám na flashku tak mi stejně nejde možnost USB vybrat,i když one zapnu tak to logo a procesorem se seká :-/ asi to fakt bude na reklamaci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
esmajlik
Ahoj, disk cvakal, tak jsem rozebral Xbox a disk vymenil. blahove si myslel, ze bude po problemu, ale neni. Muze se vubec menit vnitrni disk, pripadne pokud ne, jde nahradit externim?Zkousel jsem googlit a hledat zde, ale nejak se mi nedari.
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.