vaseks0001 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahojte potreboval bych od vas poradit. Bracha dostal na vanoce XBox 360 slim a ja dostal za ukol mu stahnout nejake hry. Prvni jsem si precetl forum jak, kde stahovat a vypalovat hry. Precetl jsem si take zaklady ale jsem s toho jelen. Prej jeste na tenhle typ xboxu neni flash. Tak se ptam daj se nejak hrat na tehle konzoli palenky kdyz neni flashlej? Jestli da tak jak je dobre vypalit a pecnout? Predem dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zatim neda, ale pockej par tydnu.. ikdyz "par tydnu" se rika uz nejakej ten mesic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Kde si cital, ze palene hry idu bez flashu? :lol: Vsade mas pisane, ze flash...ten nie je iba tak na srandu, tak nerozumiem tvojmu topiku. Takymito sa to tu zbytocne plni a plni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaseks0001 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 No nekdo se semnou hadal ze xbox nemusi bejt flashnutej a de se hrat palenky. A tak me to trosku zmatlo a musel jsem se zeptat:-) To znamena kdyz budu mi provedenej flash nebudu muset nejak hry pacovat proste vypalim a faram? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 kdyz budes mit nejnovejsi flash nebudes muset nic ale casem budes muset patchovat pokud nebudes znova preflashovavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 kdyz budes mit nejnovejsi flash nebudes muset nic ale casem budes muset patchovat pokud nebudes znova preflashovavat Ked bude na Slimko LT+, tak hry s ochranou AP2.5 sa patchuju v abgx...ale to je tu na fore tolko tem o tom, ze uz aj slepy to vidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 kdyz budes mit nejnovejsi flash nebudes muset nic ale casem budes muset patchovat pokud nebudes znova preflashovavat Tak to asi už pravda nebude . Šlo patchovat na nižší wave .Jenže s nástupem nové ochrany a podle toho co nového na nás MS vymyslí to už nějaký patcher asi nevyřeší a bude nutné vyvíjet nový FW flashe . Takže přeflashovávat xbox . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulaty Lenin Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Jsem začátečník, ale někde jsem četl, že misto patchu existuje nějaký "aktivační " disk, který se vloží před pálenou hrou do mechaniky a ta pak hunguje. Je to jen fake informace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Jsem začátečník, ale někde jsem četl, že misto patchu existuje nějaký "aktivační " disk, který se vloží před pálenou hrou do mechaniky a ta pak hunguje. Je to jen fake informace ? To bolo/je pre flash 1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.