Vubec netusim zda jsem spravne vytvoril dotaz, pokud ne, omluvte moji neznalost.
Vzdy jsem paril PC a konecne jsem si poridil konzolu PS4 od kamose.
Mam ale maly problem, ktery me opravdu nenecha spat, jedna se o vymazani uctu byvaleho majitele PS4. Na internetu jsem to hledal a jsou 3 zpusoby, blbe je, ze ani v jednom z nich, neni vubec kolonka vymazat ucet, proste to tam neni abych se o to vubec pokusil.
Co jsem ale udelal, aby se mi to tam ukazalo?
1. Plne jsem odhlasil uzivatele,
2. Tovarni nastaveni,
3. Vytvoreni vlastniho uctu,
4. Z meho uctu snaha o vymazani stareho,
5. Restart PS4 a opet 3 zpusoby vymazani a ani v jednom neni zminka o smazani uctu,
Toto jsem delal nekolikrat a opakovane jak z meho tak i z toho uctu co ho chci smazat, proste to tam neni!
Sice me to nijak neomezuje pri hrani, vubec to nevadi PS4, ale vadi to me a chci to pryc
Prosim, pokud mate nekdo nejakou radu, poradte mi, budu moc vdecny
Otázka
xzilj01
Ahoj lidi,
Vubec netusim zda jsem spravne vytvoril dotaz, pokud ne, omluvte moji neznalost.
Vzdy jsem paril PC a konecne jsem si poridil konzolu PS4 od kamose.
Mam ale maly problem, ktery me opravdu nenecha spat, jedna se o vymazani uctu byvaleho majitele PS4. Na internetu jsem to hledal a jsou 3 zpusoby, blbe je, ze ani v jednom z nich, neni vubec kolonka vymazat ucet, proste to tam neni abych se o to vubec pokusil.
Co jsem ale udelal, aby se mi to tam ukazalo?
1. Plne jsem odhlasil uzivatele,
2. Tovarni nastaveni,
3. Vytvoreni vlastniho uctu,
4. Z meho uctu snaha o vymazani stareho,
5. Restart PS4 a opet 3 zpusoby vymazani a ani v jednom neni zminka o smazani uctu,
Toto jsem delal nekolikrat a opakovane jak z meho tak i z toho uctu co ho chci smazat, proste to tam neni!
Sice me to nijak neomezuje pri hrani, vubec to nevadi PS4, ale vadi to me a chci to pryc
Prosim, pokud mate nekdo nejakou radu, poradte mi, budu moc vdecny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.