Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii internet prosim pomoc

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

zkus zjistit jaky mas DNS na pocitaci :)

normalne na kompu dej start->spustit->cmd a zadej: ipconfig /all

tam si najdes servery DNS a budes tam mit nejake IP adresy, a Ty potom zadas do Wiicka, v nastaveni pripojeni :)

je to takovy navod narychlo, kdybys to chtel vic rozepsat nebo mel problem nejaky, tak mi napis na icq 293220791 a poresime to ;)

• 0
Odesláno
zkus zjistit jaky mas DNS na pocitaci :)

normalne na kompu dej start->spustit->cmd a zadej: ipconfig /all

tam si najdes servery DNS a budes tam mit nejake IP adresy, a Ty potom zadas do Wiicka, v nastaveni pripojeni :)

je to takovy navod narychlo, kdybys to chtel vic rozepsat nebo mel problem nejaky, tak mi napis na icq 293220791 a poresime to ;)

Mám ten samí problém,všechno jsem zkoušel podle rady a nic,mám wii koupené v SRN a adsl2 router EDIMAX ar-7084gb prosím o pomoc díky

• 0
Odesláno

aha, no vidis, musis pozkouset :) tohle byl zvlastni pripad co se mi jednou stalo u kamarada :) mel nastavene DHCP a DNS na routeru jakoze automaticky at to dava pripojenym zarizenim, ale stejne na Wiicku bylo potreba zadat DNS manualne ;)

doma mam taky na routeru DHCP a DNS, a na wiicku jsem dal na automaticky a bezelo, tak nevim proc u kamose ne, ale hlavne ze uz to jede jak nam dvoum, tak i Tobe :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu