Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii internet prosim pomoc

mabonis

Otázka

Koupil jsem si wii ,ale kdyz se chci prihlasit na net tak mi to hazi chybu. normalne dam hledat acess point najde to ten Wlan dam tam to heslo a pak kdyz jde testing connection hodi to chybu Unable to connct to the internet. Nevite pls co stím vím, že kdyý jsem měl psp tak to šlo a pak jsem s tím něco udělal a nevim co :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

musis se dle me vyznat trochu v sitich, hlavne nastaveni routeru ;) byl jsem u znameho, a furt to neslo, tak stacilo akorat pevne nastavit DNS, tak zkus ;)

PS: pokud se ale chces pripojit k Adhoc siti(vytvorena pocitacem, ne router), tak to ani nezkousej, Wii bohuzel k me velke nelibe tohle neumi :(

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus zjistit jaky mas DNS na pocitaci :)

normalne na kompu dej start->spustit->cmd a zadej: ipconfig /all

tam si najdes servery DNS a budes tam mit nejake IP adresy, a Ty potom zadas do Wiicka, v nastaveni pripojeni :)

je to takovy navod narychlo, kdybys to chtel vic rozepsat nebo mel problem nejaky, tak mi napis na icq 293220791 a poresime to ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
zkus zjistit jaky mas DNS na pocitaci :)

normalne na kompu dej start->spustit->cmd a zadej: ipconfig /all

tam si najdes servery DNS a budes tam mit nejake IP adresy, a Ty potom zadas do Wiicka, v nastaveni pripojeni :)

je to takovy navod narychlo, kdybys to chtel vic rozepsat nebo mel problem nejaky, tak mi napis na icq 293220791 a poresime to ;)

Mám ten samí problém,všechno jsem zkoušel podle rady a nic,mám wii koupené v SRN a adsl2 router EDIMAX ar-7084gb prosím o pomoc díky

Odkaz ke komentáři

• 0

aha, no vidis, musis pozkouset :) tohle byl zvlastni pripad co se mi jednou stalo u kamarada :) mel nastavene DHCP a DNS na routeru jakoze automaticky at to dava pripojenym zarizenim, ale stejne na Wiicku bylo potreba zadat DNS manualne ;)

doma mam taky na routeru DHCP a DNS, a na wiicku jsem dal na automaticky a bezelo, tak nevim proc u kamose ne, ale hlavne ze uz to jede jak nam dvoum, tak i Tobe :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu