DanielsQ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Cs hledam nějaký hráče aby sme mohli hrát jestli tu někdo takovej je tak si mě přidejte moje PSN : mYxro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Cus, ja bych zaspiloval :) Kdyztak si me pridej a domluvime se pres PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 moc me to nejde ale klidne se pridam :) rowan_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ok ok přidam si vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 přidejte si mě RRoonnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Hele neudelame ze srandy nejakou ligu? Aby sme se nenudili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 klidně mužem ale je nás málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.