marekoc Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravím, mám problém s ps3 a to konkrétně s wi-fi. Mám router u Pc a s Iphonem se normálně přes wi-fi propojím. Ps3 nalezne také toto připojení, když provedu všechny potřebné kroky, stejně se mi to nespojí. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 maš zapnuto v network setingu internet connection na enable? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekoc Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 maš zapnuto v network setingu internet connection na enable? Právě, že mám zapnuto na enable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekoc
Zdravím,
mám problém s ps3 a to konkrétně s wi-fi. Mám router u Pc a s Iphonem se normálně přes wi-fi propojím. Ps3 nalezne také toto připojení, když provedu všechny potřebné kroky, stejně se mi to nespojí. Nevíte někdo, kde by mohl být problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.