Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě Apple z USA aneb Amazon / Ebay nebo něco jiného?

hustokozlik

Otázka

Zdravím,

chystám se koupit si nejspíš apple ipod touch 4g 32GB nebo iphone 4 podle toho co se zde dozvim...

chtel jsem to samozrejme kupovat z usa protoze je to asi nejvyhodnejsi, ale nemam s tim zadne zkusenosti... koukal jsem na amazon kde se cena napr toho ipodu pohybuje na 275dolarech zatimco na ebay sem ho nejlevneji novy videl asi take v te cene ale ani u jednoho nevim jak bych to mel udelat s prepravou a kolik by me to stalo

takze v celku zacinam uplne od piky prosil bych vase nazory / zkusenosti / pripominky a doporuceni...

prosim i napr majitele macbooku aby take pripojily sve poznatky, take jsem o jeho koupi uvazoval

pokud ma nekdo napriklad i nejaky americky obchod se kterym ma dobre zkusenosti za priznive ceny nevahejte se s nami take podelit

diky moc

pekne svatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takže doporučuju iphone/ipod,oba jsou super,iphone 4 má 2x větší RAM,GPS,dokáže volat a psát SMS,na internet nepotřebuje wi-fi,ale nějaký tarif s 3G(edge),...

ale záleží na tvých financích,pokud nemáš kreditku/paypal a něm peníze,tak si to z ameriky nekoupíš,doprava je někdy zdarma,většinou ne,ale přes 300 by to stát nemělo

Odkaz ke komentáři

• 0

Chceš doporučení?

Tak začnu od začátku..

K ceně u applu si připočítej 8%clo v USA, poštu, DPH a clo u nás, podtrženo sečteno a jsi na to podobně jak v čr, s tím rozdílem, že na věci z čr máš 2 roky záruku.

To už bych raději doporučil si zajet do drážďan až bude nějaká akce a koupit si ho tam.

Další věc, já fanda iPodu nejsem, nechtěl bych tahat zvlášť telefon a iPod, proto se vyjádřím pouze k iPhonu 4 - takže.. je to hranatá, do ruky nepříjemná (při delším používání tlačí) mrcha se super kamerou, na telefon obrovským výkonem a hlavně s nadupaným iOS. Ikdyž být tebou, asi bych si počkal na novej iPhone - moc dlouho už to nebude :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu