olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Včera kluk dostal PSP 3 hry,hrál v pohodě,měnil hry a dnes se to seklo,musel jsem to vypnout,vyndal jsem na chvilku baterii a cca po 15 minutách vše běhalo jak mělo,ale stalo se to podruhé a už to nenačte žádnou hru.Nemá někdo představu co s tím?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jakej typ PSP?...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 myslíš 3004 ?? napíše to disk nelze přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo,ted jdi do System => System Settings => a u System Version mi řekni jakej máš FirmWare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 version 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak to nevim,je to divný,možná na to přijde tady někdo z fóra A ještě tě informuju že na tvém PSP půjdou stažené hry viz. http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no je to divný,zkusil jsem to dostat i do továrního nastavení,něco asi proběhlo,ale myslel jsem že se vymaže datum i čas,ale to zůstalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 stao se mi to taky, tvůj kluk ti asi neřekl že sním trošičku pinknul nebo tak, ono se nic neděje , můžeš do toho psp i prstem cvrknout a stane se to... vezmi si vatu a špejli, vatu na to namotej ale tak aby tam skoro nic netrčelo, pak otevři UMD mechaniku a jemnými a citlivými pohybi tu čočku vytři, NETLAČIT!! a nebo zkus update hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tam ani nenaběhne že to rozpoznalo UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak to vyčisti jak říkal lukis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak ani to nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 a co takhle dlouho podržet vypínač při vypnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 a jestli to ne tak skus nijakej hen a i to ne (ale musí jít v každém případě jelikož si stáhneš iso hry a ty jsou na memory kartě.) tak to up dejtni na 6.35=> stačí najet na- system update=> a dáš přes internet= musíš mít wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 proběhlo to hned výměnou psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.