wenca99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 vypalil sem si zvukove cd s pisnickama a nejde mi ripnout,musim na to mit hdd(kterej nemam) nebo nebo je chyba jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 A do coho si chcel pesnicky ripnut, ked nie na HDD? EDIT: mp3 si pustaj z USB kluca (FAT32)...neviem co riesis, ked nemas HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no nwm ten xbox arcade ma nak tu svoji pamet ,mam tam myslim asi 250 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 no nwm ten xbox arcade ma nak tu svoji pamet ,mam tam myslim asi 250 mb A tych par MB si este chces zadrbat pesnickami, ked ich mozes mat v mp3 na USB kluci (FAT32)? Zosediviem tu z vas :lol: http://support.microsoft.com/kb/906500?sd=xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ale ja to chci ripnout abych to mohl pouzit ve hře.a kdyz chci dat rip tak to proste nejde,tak co delam blbe? CD sem vypalil jako zvukovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ale ja to chci ripnout abych to mohl pouzit ve hře.a kdyz chci dat rip tak to proste nejde,tak co delam blbe?CD sem vypalil jako zvukovy delas to blbe tak, ze si este nekupil HDD, na ktory vies aj instalovat hry a nehrat zbytocne z mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Cau taky jsem to tak udělal akort mám místo HDD používám flešku jako disk a taky mi to nejde ripnout...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 tak to asi bez HDD nepude no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 tak to asi bez HDD nepude no :( Schválně jsem to zkoušel s HDD a bez něj jen s fleškou . Jde to jen na HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wenca99
vypalil sem si zvukove cd s pisnickama a nejde mi ripnout,musim na to mit hdd(kterej nemam) nebo nebo je chyba jinde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.