banksy Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mam iphone 3G 3-1-2 (7D11) chci si tam hodit ios 4.1. Jak to tam mam dát? četl sem jak na ty unlocky a jailbreaky ale nevím jestli je to to same jako upgrade. Vubec se v tom nevyznam, napiste mi nekdo navod pro debily co mám udělat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 takže zaprve,máš JB na 3.1.2?a za druhe,máš iphone z česka nebo z USA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tak to nevím, ja ho kupoval v česku ale už použity. a JB 3.1.2 mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 a máš ho odblokovaný?pokud jo,tak upgradni rovnou na 4.2.1,měl by být ještě rychlejší(hlavně cydia) takže stáhni z felixbruns.de 4.2.1 a redsn0w a pak udělej JB přes redsn0w pokud chceš 4.1 tak ho taky stáhni a udělej JB přes greenpois0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 udelal sem to vsechno ale potom co sem to tam nahral pres ten redsn0w tak se to melo zapnou.. jenze mi se to pri tom zapinani seklo a ted uz mi tam sviti asi 15 minut na displeji to jabko a nejde to vypnou a nic.. co mam dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banksy
mam iphone 3G 3-1-2 (7D11) chci si tam hodit ios 4.1. Jak to tam mam dát? četl sem jak na ty unlocky a jailbreaky ale nevím jestli je to to same jako upgrade. Vubec se v tom nevyznam, napiste mi nekdo navod pro debily co mám udělat. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.