Worky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Asi vám budu připadat jako úplný jouda, ale vrtá mi to hlavou. Když si koupím Xka s kinectem a budu si chtít zahrát obyčejný hry třeba jako NHL, nebo Mafii II (samozřejmě, že bez kinectu) bude to možný s ovladačem? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Samozřejmě . Kinect naopak funguje jen se hrami určenými pro kinect - bez něho hrát nejdou . A hry které kinect nepodporují si zahraješ jen s ovladačem a kinect ti nefunguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Worky Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Super. Děkuji za odpověď. Je to přesně, tak jak jsem si myslel. Teď už jen zbývá aby byl v ČR dosupný:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dollar Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Chtel bych se zeptat: mam flah xboxu a chtel bych si koupit kinect ale nwm jestli my na ten flash pudou hry na kinect.Dekuji za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Pujdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Worky
Asi vám budu připadat jako úplný jouda, ale vrtá mi to hlavou. Když si koupím Xka s kinectem a budu si chtít zahrát obyčejný hry třeba jako NHL, nebo Mafii II (samozřejmě, že bez kinectu) bude to možný s ovladačem?
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.