Worky Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 Asi vám budu připadat jako úplný jouda, ale vrtá mi to hlavou. Když si koupím Xka s kinectem a budu si chtít zahrát obyčejný hry třeba jako NHL, nebo Mafii II (samozřejmě, že bez kinectu) bude to možný s ovladačem? Díky za odpověď Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 Samozřejmě . Kinect naopak funguje jen se hrami určenými pro kinect - bez něho hrát nejdou . A hry které kinect nepodporují si zahraješ jen s ovladačem a kinect ti nefunguje . Citovat
0 Worky Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2010 Super. Děkuji za odpověď. Je to přesně, tak jak jsem si myslel. Teď už jen zbývá aby byl v ČR dosupný:) Citovat
0 dollar Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Chtel bych se zeptat: mam flah xboxu a chtel bych si koupit kinect ale nwm jestli my na ten flash pudou hry na kinect.Dekuji za odpoved :) Citovat
Otázka
Worky
Asi vám budu připadat jako úplný jouda, ale vrtá mi to hlavou. Když si koupím Xka s kinectem a budu si chtít zahrát obyčejný hry třeba jako NHL, nebo Mafii II (samozřejmě, že bez kinectu) bude to možný s ovladačem?
Díky za odpověď
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.