horac Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravim u PSP 3k s FW 6.20 mi po spousteni HENU zacalo delat blbosti...kdyz chci dat PSP do sleepu tak se rozblika dioda a psp se po chvili vypne...nevite nekdo co s tim ? Dekuji za kazdou radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Nevím jestli už tento problém tu někdo má, ale já bych zkusil logicky formátnout kartu (vyndat a zkusit zapnout) dát v PSP Restore System Settings ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 vsecko uz jsem zkusil...:( podle me za to muze ten hen...musi neco zapisovat do flash protoze ikdyz zformatuju kartu a dam tam uplne novy hen tak je porad ulozene nastaveni predchoziho HENU....:( co s tim ? :( Edit: zkousel jsem to uspat i z VSH menu ale udela to to same...nekde se to nastaveni HENU musi ukladat a podle me to zpusobuje ten problem...nebo nvm...kezby nekdo vedel... Edit : ted jsem zkusil pomoci Filer smazat i Flash1 ale ani to nepomohlo :( myslite ze je to nejaky HW problem ? Vypinac to urcite byt nemuze protoze kdyz jsem zkousel uspat PSP pomoci VSH menu tak to delalo to same...mel by nekdo nejaky napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mě to dělá když se "vypíná" chickhen..tak jestli to nebudeš mít z vypínání henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 uz mi to frci bylo to asi tim henem no...nakonec jsem zkusil vyndat kartu, smazal flash1 a hned dal restore a uz to jede normalne...zkousel jsem hrat a vsecko behalo a sleep sel vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
horac
Zdravim u PSP 3k s FW 6.20 mi po spousteni HENU zacalo delat blbosti...kdyz chci dat PSP do sleepu tak se rozblika dioda a psp se po chvili vypne...nevite nekdo co s tim ? Dekuji za kazdou radu....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.