Mr.Steph Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ZDravím Mám problém s iTunes. Stáhl jsem si do iTouche z Installousu App ( My Artist ). Chtěl bych dostat ten App do iTunes. Jenže když to připojím tak se ten App smaže a vůbec tam není a musím ho v Instalousu nainstalovat znova. V nastavení Installousu mám iTunes Sync zaplý. V iTouchi mám Jailbreak greenpois0n 4.1 a AppSync. Děkuji předem za pomoc edit: Tak teď sem zjistil že tak 5 sekund po připojení to vidím ještě že to v iTouchi je, ale pak se to odstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Já mám iTunes sync vypnutý a to protože, tu hru v iTunes nemáš a jak se to automaticky sync(ne) tak se to smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Aha, a řešení by vypadalo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 No nijak. Mám to vypnuté a přidávám hry i z iTunes. Žádnej problém nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Aha :D takže mám prostě App´s stahovat z PC a ne rovnou v iTouchi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Já to dělám tak i tak :D (když jsem mimo bez ntb tak přes installous a jinak přes ntb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Super už se mi to nějak povedlo aby se to nemazalo. Takže do iTunes to dostanu jedině tak, že to stáhnu v PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Přesně tak ... možná to půjde i z iP nějakým programem (zkusil bych DiskAid) ale nevim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
ZDravím
Mám problém s iTunes.
Stáhl jsem si do iTouche z Installousu App ( My Artist ).
Chtěl bych dostat ten App do iTunes. Jenže když to připojím tak se ten App smaže a vůbec tam není a musím ho v Instalousu nainstalovat znova.
V nastavení Installousu mám iTunes Sync zaplý.
V iTouchi mám Jailbreak greenpois0n 4.1 a AppSync.
Děkuji předem za pomoc
edit: Tak teď sem zjistil že tak 5 sekund po připojení to vidím ještě že to v iTouchi je, ale pak se to odstraní.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.