Petr KvÄ›tak Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Čau.mám nový ps3 slim 320 gb a planuju koupit jailbreak.Ale chci zeptat jestli mám uptadovat na 3.55 abych aspon stahl dema.Nebo pockat az to prolomí ? Byl bych vdecny kdybyste mi odpovedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak dema si stahnes a nebudes mit jb tak to je je jen na tobe co chces ale logičtější když si neplatíš hry je si rovnou koupit JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 nech si tam určitě 3.5 a objednej si JB udelas si DW na 3.41 a mužeš hrat zdarma hry a seš vysmatej, hlavne ne 3.55 jinak budeš v pytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr KvÄ›tak Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ale ja mám v něm 3.40 tak ho mám nechat ?no asi uptaduju na 3.55 a počkam si na downgrade na 3.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Né :D stahni si z netu 3.41 a udpatuj si to treba z flashky hlavne nedavej 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr KvÄ›tak Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 proč bych to dělal když 3.40 je urcite stejný jako 3.41. . A proč nemám davat ten update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robincz Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jak tam das 3.55 tak to ho budes kuwa litovat jako ja kdyz sem kopi ps3 a updatoval na 3.50 a pak sem cekal na downgrade jestli chces hrat zadarmo tak ho tam NEDAVEJ byl bys blazen!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.