DanielsQ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 cs mam novej PS3 od Vánoc a když sem se podival na ovladač tak vidim nahoře napsáno Dualshock3 a pod tim Sixasis nevíte jakej teda mam ??? dík za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 mas dualshock 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 máš dualshock 3 s funkcí sixaxis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 takhle to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 canava a to je dobrý nebo špatný ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 je to dobrý ;) tedy lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tohle je nejlepší ovladač co můžeš mít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Je to normalni, klasicky sixaxise se uz nedelaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 jj díky všem , sem totiž začátečnik tak mě to zajímalo co to vubec mam :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zilvar Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravim, dostal jsem k vanocum zde jiz uvedeny novy ovladac Sony Dualshock 3 Sixaxis, a chtel bych pozadat o radu jak ho sparuju s Ps3? Novy ovladac jsem rozbalil a pripojil pomoci kabelu k Ps3, zapnul jsem prostredni kolecko a ovladac se mi rozsvitil a mohl jsem hrat :-) jenze pak nastal problem, pokud jsem odpojil ovladac od kabelu tak mi zhasnul a nesel mi zapnout, pokud jsem ho opet nepripojil na kabel. Tak bych se vas chtel zeptat, jak ho mam sparovat s Ps3 abych ho mohl pouzivat normalne bez kavelu, vypinat a zapinat Ps3 na dalku atd? dekuji mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Bohužel máš padělek mě se to stalo taky už v červnu koupil jsem za 900 ,- Kč na aukru údajně DS3 z Honk Kongu a přišel za dva týdny.Joysticky a tlačítka hrozné +vadný kus nevydrží baterie bohužel pro mě špatně protože už jsem udělil komentář tak jsem se nakonec domluvil s prodejcem o záslání nové baterie do DS3 ZDARMA bohužel po otevření jsem zjistil že to má jiné ,,střeva" atd.A Sony vydáním nového FW zablokovala neznámá zařízení,která neměla digitální podpis od Sony Obrana proti Jailbreakü.A tak nyní používám ovladač aspoň jako drátový :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DanielsQ
cs mam novej PS3 od Vánoc a když sem se podival na ovladač tak vidim nahoře napsáno Dualshock3 a pod tim Sixasis nevíte jakej teda mam ??? dík za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.