Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dualshock3 nebo Sixasis

DanielsQ

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravim, dostal jsem k vanocum zde jiz uvedeny novy ovladac Sony Dualshock 3 Sixaxis, a chtel bych pozadat o radu jak ho sparuju s Ps3? Novy ovladac jsem rozbalil a pripojil pomoci kabelu k Ps3, zapnul jsem prostredni kolecko a ovladac se mi rozsvitil a mohl jsem hrat :-) jenze pak nastal problem, pokud jsem odpojil ovladac od kabelu tak mi zhasnul a nesel mi zapnout, pokud jsem ho opet nepripojil na kabel. Tak bych se vas chtel zeptat, jak ho mam sparovat s Ps3 abych ho mohl pouzivat normalne bez kavelu, vypinat a zapinat Ps3 na dalku atd? dekuji mockrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Bohužel máš padělek mě se to stalo taky už v červnu koupil jsem za 900 ,- Kč na aukru údajně DS3 z Honk Kongu a přišel za dva týdny.Joysticky a tlačítka hrozné +vadný kus nevydrží baterie bohužel pro mě špatně protože už jsem udělil komentář tak jsem se nakonec domluvil s prodejcem o záslání nové baterie do DS3 ZDARMA bohužel po otevření jsem zjistil že to má jiné ,,střeva" atd.A Sony vydáním nového FW zablokovala neznámá zařízení,která neměla digitální podpis od Sony Obrana proti Jailbreakü.A tak nyní používám ovladač aspoň jako drátový :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu