Andelin06 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 máte někdo z ntb Asus Eee PC 1001PX-BLK127S, černá zkušenosti nebo tak prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Měl jsem 1001ha... skoro stejný, akorát px má větší výdrž baterie, jinak je to myslim stejný. Záleží, co od toho očekáváš... Pokud Tě něco zajímá, vznes konkrétní dotaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo mam PXko, co te konkretne zajima? EEEcko, jako kazde jine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andelin06 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 dá se na tom něco hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo, starsi hry rozjedes OK a z tech novejsich das treba GTA SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andelin06 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 a net na tom de v pohodě? youtube facebook a pod.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Samozrejme, ze jde, proc by nesel? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak s tím internetem... mně se teda hd videa na youtube sekali, jako prohlížeč jsem používal mozillu, explorer byl vůbec hrůza... Jakmile byl noťas připojenej v síti, tak to bylo ok, ale jakmile běžěl z baterky, tak ty videa nic moc, sekačka, měl jsem tam tedy tak win XP. Jinak hrál jsem na tom vice city, rally trophy, max payne 2, ale herní zážitek z toho moc mít nebudeš, není to ntb na hry, ale to asi víš... Osobně, znova bych si ho nekoupil, co se týče kvality zpracování, tak to bylo taky nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andelin06 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 děkuju za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Já mám 1005px a dost mě překvapil dal jsem si doho win7 a běží opravdu rychle na youtube můžeš sledovat i v 720p ale nesmíš mít přes celou obrazovku a jede plynule, 420p to můžeš mit přes celou obrazovku a jede plynule (používám Google Chrom).. Hraju na tom cs 1.6 a jede bezproblémů .. Akorád ta baterka jak sem si tam dal win7 tak mi to vydrží cca 4Hod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Andelin06
máte někdo z ntb Asus Eee PC 1001PX-BLK127S, černá zkušenosti nebo tak prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.