Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Asus Eee PC 1001PX​-BLK127S

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Tak s tím internetem... mně se teda hd videa na youtube sekali, jako prohlížeč jsem používal mozillu, explorer byl vůbec hrůza... Jakmile byl noťas připojenej v síti, tak to bylo ok, ale jakmile běžěl z baterky, tak ty videa nic moc, sekačka, měl jsem tam tedy tak win XP. Jinak hrál jsem na tom vice city, rally trophy, max payne 2, ale herní zážitek z toho moc mít nebudeš, není to ntb na hry, ale to asi víš... Osobně, znova bych si ho nekoupil, co se týče kvality zpracování, tak to bylo taky nic moc.

• 0
Odesláno

Já mám 1005px a dost mě překvapil dal jsem si doho win7 a běží opravdu rychle na youtube můžeš sledovat i v 720p ale nesmíš mít přes celou obrazovku a jede plynule, 420p to můžeš mit přes celou obrazovku a jede plynule (používám Google Chrom).. Hraju na tom cs 1.6 a jede bezproblémů .. Akorád ta baterka jak sem si tam dal win7 tak mi to vydrží cca 4Hod..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu