Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, předně upozorňuji, že jsem v tomhle naprostý elév (i když jsem se snažil toho pročíst, co se dalo).

Potřeboval bych pomocnou radu, a to konkrétně s tímto problémem:

Splašil jsem si 2 naprosto shodné konzole PS2 (SCPH 30004 R), k jedné již byla karta s FMCB 1.953 a ke druhé karta bez.

Snažil jsem se nainstalovat na tu "prázdnou" FMCB a tam nastal problém - pokud chci spustit uLaunchELF, tak zčerná obrazovka a totéž se děje i u ESR, OpenPS2 Loader, Free McBoot Configurator (stále se jedná o kartu s již nainstalovaným FMCB 1.953).

Při vložení karty s FMCB do druhé konzole, pak se FMCB vůbec nespustí.

Byl bych vděčný za jakoukoliv radu, jak postupovat.

Předem děkuji

• Moderators
Odesláno

rekl bych ze tam budou spatne zadany cesty k k aplikacim ulaunchelf a esr. Minuly majitel to mohl treba nacitat z usb flash disku aby usporil misto na pametove karte. V tomto pripade, si nahrej na flash disk esr a ulaunch elf. v fmc configuratoru zadej spravne cesty k souborum a melo by to jet.

Pozor ne kazdou flashku ti ps2 veme, takze pokud by ti to neslo zkus jinou.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu