Heck Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jde vám se přihlásit na kterejkoli server ebay (.com, .co.uk...)? Mě už od rána ne, mazal sem cookies, zkoušel všechny prohlížeče a furt nic xD Tak ať vim jestli je chyba jenom u mě xD Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Jo, jede to. V nejhorsim je zkus kontaktovat (maji tam online chat a na druhy pokus se mi dokonce povedlo s nimi spojit). Jestli to teda jde bez prihlaseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak "Emma" mi toho na chatu moc neřekla a na kontaktování se musim přihlásit....Prostě když kdekoli kliknu na Sign in, tak se mi na panelu napíše to: Welcome to eBay - Sign in ale nepřehodí mě to :/ LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.