Kankys Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Ahoj hraje někdo na XO tuto hru? Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Ja som akurát kúpil v akcii Deals with Gold. Určite rád vyskúšam Multiplayer, len musím najprv odomknúť všetky autá. Zatiaľ mám odohraté 3 mapy. Kľudne si ma pridaj, ak je to ešte aktuálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 A mate nekdo ONE X? Kdyztak: https://console-forum.net/tema/1105145-mudrunner/ Jinak hral jsem to jen chvilicku a nejak se mi nepodarilo nabrat naklad, ikdyz jsem jel pro drevo a mel na nej naves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Záleží, či ideš naberať drevo do log kiosk alebo log station.. V kiosku potrebuješ žeriav, na stanici to ponúkne automaticky, keď zastavíš vo vyznačenej zóne. Tiež treba dať pozor, ktoré z troch veľkostí dreva vyberáš.. Na každé treba iný náves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 oka, zkusim, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 včera mi hra ponúkla DLC s mapou Valley a 3 autá.. to je niečo nové alebo som to len prehliadol na začiatku? lebo tá mapa je priamo šialená.. toľko kameňov som v žiadnej inej nevidel.. všadeprítomná kombinácia bahna, veľkých kameňov, hlbokej vody a polámaných stromov dáva riadne zabrať.. no proste.. radosť hrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.