Kankys Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2017 Ahoj hraje někdo na XO tuto hru? Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Citovat
macplash Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2018 Ja som akurát kúpil v akcii Deals with Gold. Určite rád vyskúšam Multiplayer, len musím najprv odomknúť všetky autá. Zatiaľ mám odohraté 3 mapy. Kľudne si ma pridaj, ak je to ešte aktuálne. Citovat
DogVader Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2018 A mate nekdo ONE X? Kdyztak: https://console-forum.net/tema/1105145-mudrunner/ Jinak hral jsem to jen chvilicku a nejak se mi nepodarilo nabrat naklad, ikdyz jsem jel pro drevo a mel na nej naves. Citovat
macplash Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2018 Záleží, či ideš naberať drevo do log kiosk alebo log station.. V kiosku potrebuješ žeriav, na stanici to ponúkne automaticky, keď zastavíš vo vyznačenej zóne. Tiež treba dať pozor, ktoré z troch veľkostí dreva vyberáš.. Na každé treba iný náves. Citovat
macplash Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2018 včera mi hra ponúkla DLC s mapou Valley a 3 autá.. to je niečo nové alebo som to len prehliadol na začiatku? lebo tá mapa je priamo šialená.. toľko kameňov som v žiadnej inej nevidel.. všadeprítomná kombinácia bahna, veľkých kameňov, hlbokej vody a polámaných stromov dáva riadne zabrať.. no proste.. radosť hrať Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.