bozkovax Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-xbox-360-pro-monitory-d69329.htm Chtěl jsem se zeptat, jestli neexistuje nějaké prodloužení toho kabelu... Když zapojím konce do 5.1, tak druhý konec, který se zapojí do monitoru je strašně krátký, takže musím vždy monitor přenést k 5.1 sestavě... :/// díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Na vsetko je predlzovacka...ci na VGA, alebo audio cinche (v tvojom pripade). Stacilo ti to napisat do googlu a ela hop P.S. zo sterea nebudes mat nikdy plnohodnotne 5.1, ak ti to nevadi...na to potrebujes opticky kabel s optickym vstupom na repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bozkovax Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Kabel už mám doma.. akorát mě zklamalo, že je to tak krátké no... zvuk je supr, oproti obyč. tv... takže koupím prodlužovačku na monitor a bude to ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Možná je to prkotina, ale já bych špíš koupil prodlužku na to audio, tj. cinch a ne na VGA... Ztráty v kabelech prostě jsou vždy a obraz je vždy citlivější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bozkovax Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 No ale zas by mi to délkově nevyhovovalo s xboxem... monitor mám od xboxu daleko.. subwoofer mám blíž... a ani nvm jak je to cenově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bozkovax
http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-xbox-360-pro-monitory-d69329.htm
Chtěl jsem se zeptat, jestli neexistuje nějaké prodloužení toho kabelu... Když zapojím konce do 5.1, tak druhý konec, který se zapojí do monitoru je strašně krátký, takže musím vždy monitor přenést k 5.1 sestavě... :///
díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.