KarolSlunicko Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 Potřebujeme poradit jak stáhnout hru pomocí kódu :-( kdo má prosím zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2018 @KarolSlunicko problem neni v lokaci, usa mas napsano i treba na kodu pro 14deni gold , obcas ten store proste takhle blbne , za hodku uz to normalne pujde aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2019 No ja posledne taky narazil (tezko rict, jestli je to lokaci...) Chtel jsem si aktivovat 2 DLC pro X360 hry. Na PC to neslo - odkazovalo se to na pouziti na konzoli. A na XONE mi to psalo, ze kod nejde aktivovat...(nebo tak neco). Podle vyjardreni ceske MS podpory mam kody aktivovat na X360! Podle US podpory je pry mozne, ze kod je z jine lokace (ikdyz EU / PAL) a proto nejde na XONE aktivovat... Pritom jine kody ze starych X360 her jsem normalne na X360 aktivoval (ale ty jsem koupil u nas v JRC), ty 2 co mi nejdou mam tusim z UK (nejsem si jisty) Momentalne shanim tedy pro aktivaci X360 Mate s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.