TuRkYn Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Čau porad´te mám PSP 3004 Firmware 4.21 to sem změnil na 5.03 pak 5.03 speed3.---5.03 GEN-C (full) hry v CSO mi jdou ale na nějaké ne. příklad: NHL07 načte se/ ukázkové video/spustím ukáže se logo PSP a pak se to vrátí zpět do PSP menu napíše to (the game could not be started.(80020148) tich her je víc co mi nejdou,co je špatně ,co mam změnit ???? A pak hry ve formátu ISO to už vůbec nejde zkoušel jsem jen dvě hry ve formátu ISO ale ani jedna nešla a převáděl sem je z ISO na CSO a pořad nic předem dík .. (hledal sem to tady na stránkách a nenašel.. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 zkus prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Taky jsi myslím ,že by ten prometheus by mělo zabrat mně to dělalo to stejný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuRkYn Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ok dik . mohli byste mi ještě poslat odkaz s tutoriálem na toho prometheuse(musím to změnit na 6.20??př.dík to je ono http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 ne..normálně nejdes tady na foru v downloads sowtware..a spustis ho jako gen-c..proste pri spusetení podrzis L.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuRkYn Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tuto?? 5.03 Prometheus v7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuRkYn Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Hele dík fakt dík za tu radu s tím Prometheusem už to jde,dal sem tam Prometheus v7 ale načítá se to trochu dlouho ale nevadí hlavně že to de :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.