shpina Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Ahoj, je tu někdo, kdo je schopen udělat reball pro mojí FAT PS3 60Gb? Nebo, kdo aspoň má na někoho kontkat? Plzeň a okolí. Díky moc R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shpina Odesláno Březen 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2018 Ahoj, já jsem nakonec našel kvalitní servis tady: https://www.konzoleahry.cz/ za 1500 reball PS3 FAT 60GB (to je verze co umí i PS2), jeden den jsem to tam hodil a za další dva jsem si konzoli vyzved, vše ok. Slimy a ty ostatní fatka co nemají čipy i na PS2 tam dělají za 1200 (my se teda bavili jen o fatech a slimech, ale předpokládám že umí i superslim) mrkni se na stránky, od 666 mají dopravu zdarma a jsou velmi ochotní, možná by stálo za to je kontaktovat... jinak já jsem původem z Olmíku a tak 2-3x za rok tam jezdím, takže by to možná šlo domluvit i tak, že až do olo pojedu (což ale bude až někdy v květnu), mohl bych tam konzoli dovést, a vzhledem k tomu že ten reball stojí víc jak 666 tak zpět by se ti konzole dostala taky zadarmo. Ale nejdřív je kontaktuj, možná mají i nějaký sběrný program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shpina
Ahoj, je tu někdo, kdo je schopen udělat reball pro mojí FAT PS3 60Gb? Nebo, kdo aspoň má na někoho kontkat? Plzeň a okolí. Díky moc R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.