Molda001 Odesláno Leden 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2018 Dobrý den, Nedávno jsem přešel na PS4 Pro. Kvuli tomu že jsem si koupil 4k tv co ma 100hz panel. Moje otazka zni jestli vystup z PS4 pri jakemkoliv rozliseni je vzdy jen 60hz? nebo podporuje i 100? Zkousel jsem to googlovat a z jineho fora jsem cetl v jednom komentari ze vytlaci prave jen tech 60Hz, jinak nikde nic. Díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2018 Ano jen 60Hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Ano ale i tak je rozdíl oproti 50Hz a 100Hz velice znatelný, obraz je pro lidské oko plynulejší a ostřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Molda001
Dobrý den,
Nedávno jsem přešel na PS4 Pro. Kvuli tomu že jsem si koupil 4k tv co ma 100hz panel.
Moje otazka zni jestli vystup z PS4 pri jakemkoliv rozliseni je vzdy jen 60hz? nebo podporuje i 100?
Zkousel jsem to googlovat a z jineho fora jsem cetl v jednom komentari ze vytlaci prave jen tech 60Hz, jinak nikde nic.
Díky za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.