miz012 Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Jsem jednim z tech, co sice maji P.T. v library, ale protoze je jej Sony odstranila ze serveru, tak uz to nejde znovu stahnout... Nyni jsem nasel navod, jak to lze stahnout pomoci PC a rozjeteho proxy serveru. treba: http://wololo.net/2016/04/10/how-to-redownload-p-t-silent-hills/ Nezkousel to nekdo? Jak velke je pripadne nebezpeci BANu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Já to vyzkoušel a můžu potvrdit, že to funguje, je to na pár minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Mne spis o to, jestli hrozi ban konzole/uctu... Nerad bych prisel o vse co jsem koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Podle ohlasů nehrozí... Kdyby se to někomu stalo tak by určitě řval. Návod je skoro 2 roky starej... To by Sony už určitě řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Tak ja to asi taky zkusim a risknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.