devmixil Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2018 Čau, mám dotaz. Když mam zakoupenou krabicovku, nainstalovanou a odehrane jiz nejake hodiny s ulozenym postupem + koupeno DLC a aktivovane. Hru mam stale v PS4, nemazal sem ji.Hru jsem prodal a ted ji maji na ps storu v akci, kdyz ji koupim, budu dal pokracovat ve hrani i s DLC nebo o vse prijdu ? Diky :-) Citovat
valis1 Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2018 jestli to bude stejný region, ano budeš o jakou se jedná hru? Citovat
devmixil Odesláno Leden 23, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2018 rossi game .. mel jsem ceskou a ze storu bude taky ceska lokalizace ne ? Citovat
Marr Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2018 Ja si myslim, ze spis ne. Digitalni verze a diskove verze pouzivaji jiny typ savu. Ale obcas se to lisi hra od hry, mne treba u Bloodborne ci GTA V se savy nesparovaly, nekdo zase psal, ze u jinych her ano. Takze tezko rict. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.