LuKyno. Odesláno Leden 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2018 Ahoj, úvodem bych rád uvedl, že jsem projel zdejší diskuzi a také se orientuji v tom, jak fungují primární, sekundární účty, nakupování digitálních her a DLC z jiných regionů a jejich hraní na hlavních účtech apod. Co mi není 100% jasné je tento případ: fyzická kopie hry + přiložený season pass (psn kód), vše koupené např. v Dánsku (EU region) = vím, že vložený disk do PS4 s CZ účtem bude fungovat, = nevím, zda onen season pass půjde aktivovat na CZ účet, i když se jedná o stejný region (EU). Internet většinou rozebírá nákup her a DLC obsahu v odlišných regionech (např. US vs UK nebo EU vs ASIA), avšak nikde jsem se moc nedočetl, jak je to s koupí fyzické kopie a přiloženého PSN kódu v jedné zemi a jeho aktivací v jiné zemi v rámci stejného regionu (EU vs EU - např Nizozemsko/Dánsko vs Česká rep.). Otázka tedy zní: lze aktivovat retail DLC kód k retail verzi hry, oboje ze stejné země EU (ne UK), na CZ PSN účtu? Doufám, že jsem to popsal pochopitelně. Pokud máte s tímto někdo zkušenosti, ocením odpovědi. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Na toto je len jedna odpoved...vyskusaj to. Pokial to nebude fungovat,ten season pass 12-miestny kod ti ani neprejde. Pokial ti ho zobere,vsetko je ok. Pokial nie...tak si budes musiet spravit ucet danej krajiny a ten kod zadat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Díky. To jsem si myslel, že přinejhoršim problém vyřeší účet dané zamě a aktivace přes tento účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 A ten novy ucet si daj ako primarny a mozes obsah dlc alebo season pass hrat aj na tvojom povodnom ucte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.