perrek Odesláno Leden 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2018 Zdar, tak kdo paří betu? za mě nadhra, super, zábavný plná hra vychází 20.3.2018 pro držitele Xbox gamepass bude zdarma za mě fakt pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 Tak hrajete někdo? Já jsem zkoušel včera asi hodinu solo a docela mě to bavilo. Škoda jen, že těch pár mých kamarádů vlastnících Xbox si to nehodlá pořizovat, protože samotný to sice hrát můžu, ale ta pravá zábava začíná aspoň ve dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 pridej si me: piipaTmL o vikendu mam v planu zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 #NowysCZE planujeme s kamosem take hrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Březen 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2018 Tak vcera jsem to solo zkousel asi 3 hodiny. Jak se poradne dá orientovat?Jen z mapy v lodi? Jak na questy? Kdyz napriklad vyhrabu truhlu,musim ji donest ke quest giverovi? V kolika max spoluhracich lze hrat v posadce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2018 1) jj jen mapa v lodi a kompas - v jednom hraci dost nepohodlny 2) muzes ji odvezt na jakykoliv Outpost a tam ji prodat tomu merchantovi 3) tusim 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2018 Hrát to o samotě není tak zábavný jako v partě lidí. Graficky se mi to moc líbí, moře je dokonalý a západy slunce mě snad nikdy neomrzí. Jen toho obsahu je docela málo a mám strach, kdy to přestane bavit, navíc cesta k tomu stát se legendou bude pěkně dlouhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.