Raczek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravím, potřeboval bych poradit jestli se daji rozjet na androidu 1.6 flashnovy aplikace (.swf) který mám už stažený na kartě, případně prohlížeč kterej by je zvládl spustit. Skyfire to nebere. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 zkus dolphin a nebo uz nativni prohlizec tam to urcite pujde.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no takže ani v tom dolphin browseru to nejde, vždycky se místo tý aplikace objeví taká modrá kostka (něco jako kostka z lega) s otazníkem. Esi tam chybí nějaká součást či co to nevím, droida mám asi tejden takže nevím co a jak. Jo mimochodem, není to klasickej MT je to jakási čínská kopie ipadu akorát s androidem, jestli to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 tak to fakt nevim ale u galaxy tabu to v nativnim prohlizeci jde, tak zkus nekde v nejaky foru o tabu poprosit o .apk toho prohlizece ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raczek
Zdravím, potřeboval bych poradit jestli se daji rozjet na androidu 1.6 flashnovy aplikace (.swf) který mám už stažený na kartě, případně prohlížeč kterej by je zvládl spustit. Skyfire to nebere. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.