mirec1401 Odesláno Únor 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2018 Zdravim. Išiel som zapnuť battlefield 1 ked mo vyhodilo update tak som ho dal stahovat ale na 9% mi to prestalo stahovat skušal som takmer všetko ale nič nepomohlo neviete nejaku radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuKyno. Odesláno Únor 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2018 Zkontroluj si, zda máš dostatek volného místa na disku. Podle tvýho popisu jsem si téměř jistý, že problém bude s tím, že nemáš zkrátka volné místo. Settings - System Storage Management (Nastavení - Systémové úložiště) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirec1401 Odesláno Únor 3, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2018 Mam 200 GB volnych takze tam problem nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuKyno. Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Tak spíš vypiš, co všechno jsi zkoušel. Bez toho těžko pak říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Mam to samé u DEADRISING 3, u 12 procentec se instalace stopne. Problem code:0x87E00064. Také prosím o radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuKyno. Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Omlouvám se. Tohle je můj fail, nevšiml jsem si, že jsem v rychlé nabídce naklikl tohle téma, které je v XBOX sekci.. Nicméně po vygooglení chybové hlášky packinga, mi vyjelo několik řešení, návodů, rád, včetně yt videí. Zkuste prostě hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirec1401
Zdravim.
Išiel som zapnuť battlefield 1 ked mo vyhodilo update tak som ho dal stahovat ale na 9% mi to prestalo stahovat skušal som takmer všetko ale nič nepomohlo neviete nejaku radu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.