mirec1401 Odesláno Únor 3, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2018 Zdravim. Išiel som zapnuť battlefield 1 ked mo vyhodilo update tak som ho dal stahovat ale na 9% mi to prestalo stahovat skušal som takmer všetko ale nič nepomohlo neviete nejaku radu? Citovat
0 LuKyno. Odesláno Únor 3, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2018 Zkontroluj si, zda máš dostatek volného místa na disku. Podle tvýho popisu jsem si téměř jistý, že problém bude s tím, že nemáš zkrátka volné místo. Settings - System Storage Management (Nastavení - Systémové úložiště) Citovat
0 mirec1401 Odesláno Únor 3, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2018 Mam 200 GB volnych takze tam problem nieje Citovat
0 LuKyno. Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2018 Tak spíš vypiš, co všechno jsi zkoušel. Bez toho těžko pak říct. Citovat
0 packing Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2018 Mam to samé u DEADRISING 3, u 12 procentec se instalace stopne. Problem code:0x87E00064. Také prosím o radu.. Citovat
0 LuKyno. Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2018 Omlouvám se. Tohle je můj fail, nevšiml jsem si, že jsem v rychlé nabídce naklikl tohle téma, které je v XBOX sekci.. Nicméně po vygooglení chybové hlášky packinga, mi vyjelo několik řešení, návodů, rád, včetně yt videí. Zkuste prostě hledat. Citovat
Otázka
mirec1401
Zdravim.
Išiel som zapnuť battlefield 1 ked mo vyhodilo update tak som ho dal stahovat ale na 9% mi to prestalo stahovat skušal som takmer všetko ale nič nepomohlo neviete nejaku radu?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.